Siirry pääsisältöön
Jalkahoitola Annelin Askeleet 



Hoitola toiminut vuodesta 2004 Hyvinkäällä Pappilankadulla. Pienen hoitolan lisäksi palvelemme asiakkaita kodeissa ja asumispalvelukeskuksissa sekä sairaalassa. 

Tarjoamme jalkojen terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita turvallisilla laitteilla, ammattitaidolla, hyvillä aineilla ja hoitavilla käsillä.

Olen Anneli Poutiainen erikoissairaanhoitaja, haavahoitaja ja jalkojenhoidon AT. Teen työtä suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Perusjalkojenhoitojen lisäksi teen hemmotteluhoitoja ja erityishoitoja esim. kynnen oikaisuhoidot eri metodeilla ja kivuttomia känsänpoistoja. Hoidon lisäksi suunnitelemme sinulle yksilölliset sopivat kotihoito-ohjeet. Diabeetikon jalkojenhoidon yhteydessä myös mahdollisuus tehdä jalkojen terveystarkistus ja näin ohjata liitännäissairauksien riskiluokituksen mukaiseen hoitoon.

Perusjalkahoitoa tekee myös Sinikka Oksanen, jalkahuoltaja. 
Hoitavilla käsillä ja hyvillä hoitotuotteilla saadaan tulokseksi kepeitä askeleita.

Meille on esteetön kulku ja asiakaspaikoitus on oven läheisyydessä.

Jalkahoito kotikäyntinä

Jos sinun on jostain syystä hankalaa tulla hoitolaan jalkahoitoon, voit tilata meidät tekemään jalkahoitoa sinun luoksesi. Kotikäynneilläkään jalkahoidon laadusta ja hygieniasta ei tingitä, vaan tuomme mukanamme kokonaisen "minihoitolan". Tähän kuuluu mm. korkeat laatukriteerit täyttävä vesipora sekä kaikki muut asianmukaiset työvälineet. Mukanamme on myös jalkatuki ja hoitajan oma tuoli. Asiakas itse saa nautiskella hoidosta omassa lempituolissaan tai vuoteessa. 



Teemme jalkojenhoidon koulutuksia ja ohjaustapahtumia yrityksille, yhdistyksille ja oppilaitoksille.